نشست رئیس اداره سلامت گوش و شنوایی وزارت بهداشت با رییس دانشکده توانبخشی و اعضای هیأت علمی شنوایی شناسی

۲۳ مهر ۱۴۰۳ | ۰۸:۱۸ کد : ۴۶۷۶۰ اخبار اصلی
این جلسه با حضور همکاران معاونت بهداشتی و اداره پرستاری دانشگاه و اعضای هیئت علمی گروه شنوایی شناسی در محل دفتر ریاست دانشکده توانبخشی برگزار شد.

در این نشست مقرر شد که گروه شنوایی شناسی دانشکده توانبخشی و معاونت بهداشتی، کارگروه مشترک در راستای ارائه خدمت پیشگیری و غربالگری شنوایی نوزادان را در اسرع وقت تشکیل دهند.
همچنین مقرر شد پایش دوره‌ای مرکز ارزیابی شنوایی صورت گرفته و دانشکده توانبخشی به عنوان یکی از پایگاه‌های اصلی ارائه دهنده خدمات در سه سطح پیشگیری، تشخیص و مداخله به تمامی مراکز توانبخشی معرفی شود.

کلیدواژه‌ها: شنوایی سنجی دانشکده توانبخشی توانبخشی غربالگری شنوایی نوزادان